Fysik

Opdrift

19. oktober 2013 af gugugugu (Slettet)

Forstil jer vi har en genstand som er under vand. Genstanden har en volume på 40cm^3 . 

genstanden vejer 0,040kg

Til at finde opdriften har jeg formelen: Fopdrift =Mvæske*g

Hvordan finder jeg Mvæske ud fra de informationer jeg har skrevet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Genstanden fortrænger en væskemængde, hvis rumfang netop er lig med genstandens rumfang (det hedder et volumen på fagsprog). Gang genstandens rumfang med vands densitet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. oktober 2013 af mathon

               mvæske  = (40 cm3) • (1,0 g/cm3) = 40 g


Skriv et svar til: Opdrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.