Matematik

Ligning

13. november 2013 af Katjubaki (Slettet)

Hey ;) 

Nogen der lige kan regne de her ud ;) 

Q skal stå for sig selv på den ene side ;)

p +2 = 2q        og       p(p+1) = p+q

Håber nogen kan hjælpe hurtigst muligt ;) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

1) Divider ligningen med 2 på hver side.

2) Træk p fra på hver side.


Svar #2
13. november 2013 af Katjubaki (Slettet)

Tak du ;)


Svar #3
13. november 2013 af Katjubaki (Slettet)

Kunne du eventuelt lige skrive svaret på opgave 2 ;) Sidder med en anden person, og er lidt uenig om svaret :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Så vis dit eget resultat her med mellemregninger.


Svar #5
13. november 2013 af Katjubaki (Slettet)

jeg får det til: p2 = q

Fordi jeg ganger p ind i parantesen. Og siger derefter -p på begge sider får at få q til at stå alene. 

?????


Svar #6
13. november 2013 af Katjubaki (Slettet)

ved ik lige hvordan man laver p i anden på computer, men det er det der står xD


Svar #7
13. november 2013 af Katjubaki (Slettet)

....eller det er det der skal stå, igo ;)


Brugbart svar (0)

Svar #8
13. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Ja, det er også korrekt, p2 = q .

#7 -- igo ??


Svar #9
13. november 2013 af Katjubaki (Slettet)

#8

Ok, men altså hvordan ville du skrive p i anden ind i et koordinatsystem?

#8 igo... Bare slaang udtryk som jydere bruger...igos.. 


Svar #10
13. november 2013 af Katjubaki (Slettet)

....håber ik du jyde.....hvis du er.......ik personligt ment......


Brugbart svar (0)

Svar #11
13. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#9

Hvad mener du med at skrive p2 ind i et koordinatsystem?


Svar #12
13. november 2013 af Katjubaki (Slettet)

...lige meget det bliver en parabel....


Brugbart svar (0)

Svar #13
14. november 2013 af SuneChr

Løser man ligningssystemet i # 0 fås
(p ; q)  =  ( (1 + √17)/4 ; (9 + √17)/8 )       ∨
(p ; q)  =  ( (1 - √17)/4 ; (9 - √17)/8 )


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.