Matematik

Er det korrekt?

04. december 2013 af Annabelpigen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvis man ganger følgende enheder, bliver det så følgende:

((N*s)/(m^(2))) *((kg)/(m^(3))) *((m)/(s))

(N * s / m^2) * (kg/m^3) * m/s     =   (n*kg/m^4)

Kan dette reduceres mere ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

Det er korrekt, og nej det kan det ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det kan så reduceres

N·kg·m-4 = kg·m·s-2·kg·m-4 = kg2·m-3·s-2 .


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

Jeg forstår ikke helt hvorfor du kalder det en reduktion, #2, når du alligevel har 3 faktorer og endda ender med en orden der numerisk er større. Reduktion er vel at summen af alle eksponenter skal være så lille som muligt?


Skriv et svar til: Er det korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.