Matematik

Løs ved håndkraft ligningen f ' (x) = 0

12. december 2013 af NaNoTecs - Niveau: A-niveau

Løs ved håndkraft ligningen f ' (x) = 0

Hvordan gør man dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2013 af SuneChr

Der skal jo være en konkret ligning at løse:
f '(x)  =  ............................................
Løs så  f '(x)  =  0


Svar #2
12. december 2013 af NaNoTecs

Ligningerne ser således ud

f(x)=8*x^2 -32 * x + 4 

f ' (x) = 8 *2*x -32 <=> f ' (x) = 16x -32


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. december 2013 af SuneChr

16x - 32  =  0
x  =  .............


Svar #4
12. december 2013 af NaNoTecs

Så jeg skal bare isolere x? 

Super. Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)


Svar #6
12. december 2013 af NaNoTecs

I know :) 


Skriv et svar til: Løs ved håndkraft ligningen f ' (x) = 0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.