Fysik
Brændselsceller - hjælp
23. marts 2014 af
ulla7 (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Hej
er der nogle der kan hjælpe mig med vedhæftede spørgsmål?
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2014-03-23 kl. 13.14.01.png
Svar #1
23. marts 2014 af twilightsux (Slettet)
a)
ΔE = B * V , B = Brandværdien
ΔE = 11,68 J/mL * 8 mL = 93,44 J
b)
P = ΔE/ΔT = 93,44 J / (2 min * 60 s/min) = 0,779 W
c)
P/55% * 100% = 1,42 W
Skriv et svar til: Brændselsceller - hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
