Matematik

grænseværdi

18. december 2018 af Line19010 - Niveau: Universitet/Videregående

?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2018 af swpply (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. december 2018 af swpply (Slettet)

\quad\lim_{x\rightarrow0^+}\frac{\cos(x)+2x}{e^x - 1} = \lim_{x\rightarrow0^+}\frac{\cos(0)+2\cdot0}{e^x - 1} = \lim_{x\rightarrow0^+}\frac{1}{e^x - 1} = +\infty


Skriv et svar til: grænseværdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.