Debat

Må lære tage ens mobil selv om de har haft ødelagt den

22. marts 2019 af Koldfrathy
I min klasse har lærerne en ordning med at vi skal lægge mobilerne op i en kasse i timerne. Men for et stykke tid siden havde en af lærerne tabt min mobil og ødelagt skærmen. Jeg har bedt flere gange om afstætning men lærerne ignorere mig næsten og så blev der ikke gjordt noget. Så valgte jeg at sige at jeg ikke lægger min mobil op i kassen før de har betalt for en ny skærm. Da jeg så sagde det til en af lærerne smed han mig ud af lokalet og skrev mig fravarende.

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2019 af Lovecter

Det synes jeg lyder helt forkert. Er din skærm stadig ødelagt? I så fald ville jeg gå op til kontoret og tale med inspektøren omkring din situation og siden de har mere magt over sådan noget, så har de måske mere indsigen. Husk at fortælle dem at i har den har ordning og det var desværre hændt at en eller anden lærer, gerne navn på, kom til at tabe den og dermed ødelægge skærmen. Fortæl ikke kun at du er utilfreds med din behandling men at du ønsker at modtage en erstatning fordi din lærer har ødelagt din telefon, FORDI i har denne ordning og det var obligatorisk, og dermed et skoleproblem og ikke kun noget mellem dig og en lærer. 

Hav også gerne nogle vidner fra din klasse hvis du kan :)

Held og lykke :))


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. april 2019 af laustmichaelsen

Her er jeg enig med Lovecter. Hvis det er sandt, at en lærer har ødelagt din mobiltelefon, så synes jeg bestemt ikke, du skal lade det slippe så nemt.

Tag en snak med inspektøren og forklar vedkommende situationens omstændigheder. Synes dertil du bør understrege overfor inspektøren, at hvis ikke den givne lærer er villig til at betale for reparation af din mobiltelefon, så må være skolens ansvar - så vidt jeg forstår er det nemlig en obligatorisk ordning indført af skolen, og i så fald må de også dække eventuelle skader, den resulterer i.

Jeg tror ikke rigtigt, der er nogle instanser, der kan involveres, men eventuelt kan du tage dine forældre med til samtale med lærer eller inspektør - mon ikke, det kan hjælpe lidt på det.

Med venlig hilsen,

Laust


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2019 af hvisjegskriverherharjegbrugforhjælp

Slettet

Skriv et svar til: Må lære tage ens mobil selv om de har haft ødelagt den

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.