Matematik

Hjælp til omskrivning af ligningers form

25. marts 2019 af TGGYM - Niveau: B-niveau

Hey guys, jeg sidder og har lektier for til matematik til i morgen, nogen der kan hjælpe med at løse de opgaver som er vedhæftet nedunder. Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2019 af ringstedLC

I a), b) og d) isoleres y.

I c) isoleres x


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. marts 2019 af mathon

          a)
                  \small 3x-6y+12=0

                  \small \tfrac{1}{2}x-y+2=0

                  \small y=\tfrac{1}{2}x+2


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. marts 2019 af mathon

b)

                  \small -2x+y-3=0

                  \small y=2x+3


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. marts 2019 af mathon

c)
                  \small \small 4x-20=0

                  \small x=5


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. marts 2019 af mathon

d)
                  \small \small \small 5 x-3y+9=0

                  \small \tfrac{5}{3}x-y+3=0

                  \small y=\tfrac{5}{3}x+3


Skriv et svar til: Hjælp til omskrivning af ligningers form

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.