Matematik

Sandsynlighedsregning hints

17. august 2019 af MarkRasm - Niveau: B-niveau

Er der en der kan give mig et hint? Jeg tror jeg skal bruge noget med kombinatorik.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. august 2019 af peter lind

Find hvor mange muligheder a, der er for en 2 retters menu

find  hvor mange muligheder b, der er for en tre retters menu

sandsynligheder er så b/(a+b)


Svar #2
17. august 2019 af MarkRasm

\frac{60}{60+20}=\frac{3}{4}=0.75\%

?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. august 2019 af peter lind

a=3*4

b=3*4*5

b=

3/4 =  75% ikke 0,75%


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning hints

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.