Matematik

Tegn løsningskurver

15. september 2019 af chiladak - Niveau: A-niveau

Et hældningsfelt for differentialligningen y'=y(y-2)(y-4)er vist
a) Tegn løsningskurver der opfylder følgende betingelser
i) y(0)=1
ii) y(0)=-0.3
iii) y(0)=3
iiii) y(0)=4.3

Hvordan går jeg til denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2019 af mathon

Brug linjeelementer og skitser.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2019 af Soeffi

#0. Ti-Nspire


Svar #3
16. september 2019 af chiladak

Hvordan tegner du disse løsningskurver?

Du går vel ind på grafer - grafindtastning/rediger - differentialligninger, og så skriver du vel grafen ind og så et af punkterne? Kan ikke finde ud af at skrive alle 4 i en graf?


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. september 2019 af Soeffi

#3. Hvordan tegner du disse løsningskurver?


Skriv et svar til: Tegn løsningskurver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.