Matematik

Bestem a og b for følgende lineære funktion.

16. september 2019 af Monacj (Slettet) - Niveau: C-niveau

f(x) = 4x - 3

lige lidt starthjælp, hvordan finder Jeg a og b for denne funktion ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2019 af PeterValberg

Hvis du tænker på modellen for en lineær funktion:

y=f(x)=ax+b

og sammenligner det med din aktuelle funktion:

y=f(x)=4x-3

skulle du gerne indse, at:

a=4  og  b=-3

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2019 af PeterValberg

Se eventuelt video nr. 1 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Bestem a og b for følgende lineære funktion.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.