Matematik

Opgave a+b

17. oktober 2019 af hboy2002 - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med disse to opgaver? :)
(Maple og GeoGebra er tilladt i opgaven)

http://prntscr.com/pkqhfi


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2019 af Pyrros

Ja, men du må vel selv have dannet dig nogle tanker?

a. Se på linjen som en funktion. Kig f.eks. på hældningen

b. Husk på at \sin{v}=\frac{mod}{hyp} , hvor mod=B_y-A_y og hyp=\sqrt{(B_x-A_x)^2+(B_y-A_y)^2}


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. oktober 2019 af Pyrros

LAD IØVRIGT VÆRE MED AT LAVE TRÅDE MED SÅ MENINGSLØSE NAVNE! :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. oktober 2019 af StoreNord

a)
Hvis hældningen på venstre side afB er lig med hældningen på højre side af B, og da B indgår i både AB og BC, så er de to tage dele af samme rette linje.

b)
Hældningsvinklen er  tg-1(a), hvor a er linjens hældning.


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. oktober 2019 af ringstedLC

I stedet for at skrive et link, så vedhæft billedet i tråden.

a) Bestem linjens ligning udfra to af punkterne. Vis at det tredje punkt opfylder ligningen.

b) Brug tangens.


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. oktober 2019 af SuneChr

# 0
Angående henvisning til hjemmeside, - og det er generelt herinde:
Lav et link der umiddelbart kan klikkes på. Ved at afslutte med mellemrumstasten vil linket fungere.

Man skal, af overskriften, kunne se, hvad indhold tråden har. Overskriften arkiveres i en kæmpe base,
hvor man senere skal kunne søge på noget, som tidligere er behandlet.
F.eks. er nylig oprettet en tråd: "Integration HASTER". Er det en matematisk opgave i integralregning,
som man ønsker hurtig hjælp til, eller er det integration af ikke-etniske danskere, man synes ikke
går hurtigt nok?

# 2
(Fede) versaler er ikke god "tone", - se betingelserne, nederst på siden her.


Skriv et svar til: Opgave a+b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.