Matematik

Differentialregning og solve

19. november 2019 af magnus3112 - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg får gule trekanter, gør jeg noget forkert, og kan i hjælpe med at svare på hvad f'(50) fortæller om fuglens vægt?

taak


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2019 af mathon

                             \small \begin{array}{lrlll} &\frac{600}{695}&=&\left (1-0.716\cdot 0.981^x \right )^3\\\\ &\sqrt[3]{\frac{600}{695}}&=&1-0.716\cdot 0.981^x\\\\ &0.716\cdot 0.981^x&=&1-\sqrt[3]{\frac{600}{695}}\\\\ &0.981^x&=&\frac{1-\sqrt[3]{\frac{600}{695}}}{0.716}\\\\ &\log(0.981)\cdot x&=&\log\left (\frac{1-\sqrt[3]{\frac{600}{695}}}{0.716} \right )\\\\ &x&=&\frac{\log\left (\frac{1-\sqrt[3]{\frac{600}{695}}}{0.716} \right )}{\log(0.981)} \end{array}


Skriv et svar til: Differentialregning og solve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.