Matematik

Fordobling- og halveringskonstanter (eksponentielle funktioner)

19. januar 2020 af joseflahlou (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har 3 opgaver omkring fordobling- og halveringskonstanter, som jeg ikke ved, hvordan skal løses. Er der nogle, der kan hjælpe?

Vedhæftet fil: hvordan 6.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2020 af mathon

                               \small \small \begin{array}{lllll}c)\\&T_2=\frac{\log(2)}{\log(1.08)}\\\\&T_{\frac{1}{2}}=\frac{\log\left ( \frac{1}{2} \right )}{\log(0.75)} \end{array}


Skriv et svar til: Fordobling- og halveringskonstanter (eksponentielle funktioner)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.