Kemi

Enhed reaktionsbrøk

20. januar 2020 af KFMK - Niveau: B-niveau

Jeg har nu læst mit afsnit igennem flere gange - og kan simpelthen ikke lige komme videre i denne opgave. Jeg læser kemi B som onlineundervisning og har følgende spørgsmål:

jeg har 3 afstemte reaktioner som jeg har skrevet reaktionsbrøk på. Her kommer lige den ene af dem:

CH4 (g) +2O2 (g) <- -> CO2(g) + 2H2O(g)

Den næste del af opgaven skal jeg udregne enheden for reaktionsbrøken - og jeg ved slet ikke hvordan jeg skal gribe det an. Jeg ønsker meget gerne at få det vist med eksemplet ovenfra så jeg kan se hvad der specifikt bliver gjort.

Tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2020 af mathon

          \small \begin{array}{lllll}&\frac{M\cdot M^2}{M\cdot M^2} =1&\textup{dvs dimensionsl\o s} \end{array}


Svar #2
20. januar 2020 af KFMK

Og hvordan ved du at det er det du skriver ovenstående, er det en formel eller er det noget du læser ud fra reaktionen?


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. januar 2020 af mathon

...læses ud fra reaktionen.


Svar #4
20. januar 2020 af KFMK

Ok, tror jeg forstår det nu. :-)


Skriv et svar til: Enhed reaktionsbrøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.