Matematik

Aflevering

17. februar 2020 af Maria1306aabenraa - Niveau: B-niveau

Er der en der kan hjælpe med denne opgave. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2020 af janhaa

a) p = 1/4 og n =20

b)

P(5)=\binom{20}{5}*(1/4)^5*(3/4)^{15}=0,20


Svar #2
17. februar 2020 af Maria1306aabenraa

#1

a) p = 1/4 og n =20

b)

P(5)=\binom{20}{5}*(1/4)^5*(3/4)^{15}=0,20

Ville gerne vide hvordan du har regnet det ud?


Skriv et svar til: Aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.