Matematik

Højde af kaffebæger

20. februar 2020 af LasLas123 - Niveau: A-niveau

(Opgaven er vedhæftet)

Jeg har løst opgave a) og jeg fandt forsøgte at bestemme volumen i b) ved at bruge grænserne x=0 til x=11.

Jeg fandt dog spørgsmål identiske med mit, som siger at man skal bruge grænserne x=0 til x=8.

Mit spørgsmål er dog...hvor kommer 8-tallet fra?

Vedhæftet fil: coffeeeee.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. februar 2020 af PeterValberg

8-tallet er sikkert fremkomme af, at du skal bestemme
volumenet af kaffen, når væskehøjden er 8 cm

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
20. februar 2020 af LasLas123

#2

ahahhhahhaha

godt set....

wow jeg er blind


Skriv et svar til: Højde af kaffebæger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.