Matematik

matematik

21. februar 2020 af roliana - Niveau: 9. klasse

møbelhandler Madsen køber 12 stole, der koster 275 kr.pr.stk

før han sælger dem, har han omkostninger, der samlet udgør 300

a) Hvor mange kroner er de samlede udgifter?

Han sælger stolene samlet for 4500 kr 

b) Hvor mange kroner tjener han?

c) Hvor mang % ad de samlede udgifter udgør fortjenesten?

på forhånd tak :))


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2020 af Larsdk4 (Slettet)

A:

12*275+300=3600

B:
4500-3600= 900

C
3600/4500*100=80%


Svar #2
21. februar 2020 af roliana

mange tak 


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.