Matematik

Ligning for linjen m

23. februar 2020 af studineM - Niveau: A-niveau

Hejsa!

Jeg forstår ikke helt hvordan denne opgave skal løses, håber der er nogen som kan hjælpe:)

Bestem ligning for linjen m, når den går igennem punktet (2, -1) og har hældningskoifficienten -2.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2020 af janhaa

 y = -2x + b  through (2, -1)

-1 = -2*2 + b

b = 3

thus:

y = -2x +3


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2020 af janhaa

y_m=-2x+3\\ \\ y_m+2x-3=0


Svar #3
23. februar 2020 af studineM

Tusind tak!


Skriv et svar til: Ligning for linjen m

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.