Matematik

To ligninger med to ubekendte

24. februar 2020 af Genjutsu - Niveau: A-niveau

Har prøvet med substitutions- og derterminantmetoden, kan ikke få den til at gå op


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2020 af janhaa

2x - 3y = 1

-3x + 3y = 0

x=y=-1


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. februar 2020 af StoreNord

2x+3y = 4x-1     =>     -2x+3y = -1
 -y+3x = 2y        =>       3x -3y =  0

Læg ligningerne sammen for at finde x.


Skriv et svar til: To ligninger med to ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.