Matematik

HJÆLP!

25. februar 2020 af smisch - Niveau: B-niveau

En funktion er givet ved :

 f(x) = 4*e(x^3) +2x-3

Bestem f(1) :

 please hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2020 af mathon

                  \small \begin{array}{llll}&f(x)=4\cdot e^{x^3}+2x-3\\\\&f(1)=4\cdot e^{1^3}+2\cdot 1-3=4e-1 \end{array}


Svar #2
25. februar 2020 af smisch

Tror måske jeg har skrevet ligningen lidt forkert. det  skal være :

 f(x) = 4*e((x^3) +2x-3)


Svar #3
25. februar 2020 af smisch

ingen ? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. februar 2020 af mathon

                        \small f(x)=4\cdot e^{x^3+2x-3}

                        \small f(1)=4\cdot e^{1^3+2\cdot 1-3}=4\cdot e^0=4\cdot 1=4


Svar #5
26. februar 2020 af smisch

Tusind tak!! 


Svar #6
27. februar 2020 af smisch

#4 kan du fortælle mig hvorfor e0 bliver 1 ? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. februar 2020 af mathon

Pr. definition
                            a0 = 1     uanset a.


Svar #8
27. februar 2020 af smisch

okay, mange tak :) 


Skriv et svar til: HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.