Matematik

Binominalfordeling

02. april 2020 af Danmark2018 - Niveau: B-niveau

En stokastisk variabel X er binominafordelt med antalsparameter 20 og sandsylighedsparameteren 0,24 

- Bestem P(x=9) 

- Bestem P(x=7<x<10)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2020 af janhaa

P(X=9) = 20C9 *0,249*0,7611 = 0,0217


Skriv et svar til: Binominalfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.