Matematik

Fordelinger

02. april 2020 af NW12 - Niveau: B-niveau

Halløj! Nogen som kan hjælpe med disse opgaver? Jeg forstår virkelig ikke hvordan man gør, så vil meget gerne have en forklaring på hvordan man gør.. 

På forhånd tak!

Vedhæftet fil: 345678.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2020 af janhaa

8.1

N(27.3, 4.1)

P(27.3 \leq X \leq 29.1)=G(\frac{29,1-27,3}{4,1}) - G(0)=G(0,44)-G(0)=0,17


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. april 2020 af janhaa

P(X>30) = 1 - P(X<30) = 1 - G(0,66) = 0,255


Svar #3
02. april 2020 af NW12

Jeg forstår det ikke helt, hvad har du gjort?

Skriv et svar til: Fordelinger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.