Matematik

Logaritme

02. juni 2020 af Matmatmatma - Niveau: B-niveau

Hvorfor gælder det, at ln(a/b) = -ln(b/a)  ??

Og hvilken logaritmeregneregel kan jeg gøre brug af, når jeg skal forklare, at ln([A]*[B]/[C]*[D])=ln([B]/[D]/[C]/[A]


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2020 af janhaa

ln(a/b) = ln(a) - ln(b) = -ln(b) + ln(a) = - (ln(b) - ln(a)) = - ln(b/a)


Skriv et svar til: Logaritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.