Matematik

Tangentens ligning og skæring med y-aksen

13. august 2020 af K22 - Niveau: A-niveau

Er der nogen, der kan forklare denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. august 2020 af janhaa

y_t-\sqrt{a}=\frac{1}{2\sqrt{a}}(x-a)\\ \\y_t=\frac{x}{2\sqrt{a}}+\frac{\sqrt{a}}{2}


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. august 2020 af janhaa

x=0:\\ y=\frac{\sqrt{a}}{2}\\ thus: (0,0.5f(a))


Skriv et svar til: Tangentens ligning og skæring med y-aksen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.