Biologi

Bromelin i ananas

23. oktober 2020 af haline7 - Niveau: B-niveau

Hej:)

Jeg vil høre om nogen her ved, hvad det gør ved sekundærstrukturen på bromelinen, at der tilføjes saltsyre?

jeg ved selvf godt, at ph værdien er for sur og derfor ødelægges enzymets struktur, men kan jeg få en mere detaljeret forklaring? Min lærer forklarede det men jeg opfangede det ikke helt. Det var noget med polariteren og nogle bindinger der nedbrydes eller sådan?...... 


Svar #1
24. oktober 2020 af haline7

Nogle der har et bud? Anything will do:)


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2020 af gerthansen

Nu går jeg udfra du har kigget på strukturen af molekylet. Men en ting kunne være at du fik kløvet etherbindingerne i molekylet. Ellers plejer et godt bud altid være at der sker noget med aktiv-site. I dette tilfælde kunne det jo være at du fik protoneret aktiv site, således at molekylet mistede sin virkning.


Skriv et svar til: Bromelin i ananas

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.