Fysik

Varmekapacitet

26. oktober 2020 af Trojanskhest - Niveau: C-niveau

Jeg har følgende opgave i fysik, som jeg er lidt i tvivl om. Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2020 af mathon

        \small \small \begin{array}{lllll} 1)&\textup{Beregn varmelegemets effekt }P\\\\ 2)&\textup{Beregn }c_{Al}\textup{ ud fra:}\\&&P\cdot t=\left (m_{vand}\cdot c_{vand}+m_{Al}\cdot c_{Al} \right )\cdot \left ( 1.4\;K \right ) \end{array}


Svar #3
26. oktober 2020 af Trojanskhest

Hej Mathon, 

Jeg forstår ikke helt. Hvordan kan jeg beregne effekten?


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. oktober 2020 af mathon

        \small \small \small \small \begin{array}{lllll} 1)&\textup{Beregning af varme-}\\& \textup{legemets effekt:}\\&& P=\frac{Q}{t}=\frac{\left (0.150\;kg \right )\cdot \left (4.18\;\frac{kJ}{kg\cdot K} \right )\cdot\left ( 2.5\;K \right ) }{10\;s} \end{array}


Svar #5
26. oktober 2020 af Trojanskhest

Ahh okay tusind tak 


Skriv et svar til: Varmekapacitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.