Fysik

reciprok udregning

28. oktober 2020 af MEKAZINTSHEME - Niveau: 9. klasse
Hej Derude
Hvordan kan jeg udregne R2 på mobile, hvis jeg har R total 45 ohm og R1 15 ohm?
Ved godt hvad reciprok formel er, men problemet er bare jeg kunne ikke få den rigtige svar.
Tænker at jeg måske har udregnet på en forkert måde.
På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2020 af janhaa

mener du:

\frac{1}{45}=\frac{1}{15}+\frac{1}{R_2}\\ \\R_2=-45/2


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2020 af janhaa

eller:

\frac{1}{15}=\frac{1}{45}+\frac{1}{R_2}\\ \\R_2=45/2


Svar #3
28. oktober 2020 af MEKAZINTSHEME

Tror du har i det. Har også fået 22.5, selvom jeg har regnet på en anden måde.
Tak for hjælp Jannha

Skriv et svar til: reciprok udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.