Matematik

Væksthastighed og differentialligning.

30. november 2020 af DumTilMattt - Niveau: A-niveau

Halløj. Har lidt problemer med denne opgave, nogle som kan hjælpe mig på rette spor?

Vedhæftet fil: 4D.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2020 af Anders521

#0 Se linket.


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2020 af mathon

                \small \begin{array}{lllll} a)\\& \begin{array}{lllll} \textup{V\ae ksthastigheden }\\ \textup{ved }50\degree C\textup{:}&0.01\;s^{-1}\cdot \left ( \left (22\degree C \right )- \left ( 50\degree C \right )\right )=-0.28\;\frac{\degree C}{s} \end{array}\\\\\\ b)\\& \begin{array}{lllll} \textup{Differentialligning:}&f{\, }'(t)=0.01\cdot \left ( 22-T \right ) \end{array} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. november 2020 af mathon

redigering: 

              \small \small \begin{array}{lllll} a)\\& \begin{array}{lllll} \textup{V\ae ksthastigheden }\\ \textup{ved }50\degree C\textup{:}&0.01\;s^{-1}\cdot \left ( \left (22\degree C \right )- \left ( 50\degree C \right )\right )=-0.28\;\frac{\degree C}{s} \end{array}\\\\\\ b)\\& \begin{array}{lllll} \textup{Differentialligning:}&f{\, }'(t)=0.01\cdot \left ( 22-T(t) \right ) \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Væksthastighed og differentialligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.