Matematik

Tvivl om en eksamensopgave

16. januar 2021 af hispeeed - Niveau: B-niveau

Jeg har vedhæftet opgaven, jeg er ikke 100% på hvordan jeg løser den.

Vedhæftet fil: opgave.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. januar 2021 af peter lind

Brug formel 51  side 11 i din formelsamling

Det er en cirkel med radius = afstanden du lige har fundet

sæt henholdsvis x=0 og y = 0 i cirklens ligning


Skriv et svar til: Tvivl om en eksamensopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.