Matematik

banekurve hjælp

19. januar 2021 af hq02 - Niveau: A-niveau

hej

kan i hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2021 af janhaa

a)

s(t) = [x(t), y(t)]

v(t) = s ' (t) = [11.2, 9.82t + 8.43]


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2021 af mathon

               \small \begin{array}{lllll} \textbf{a)}\\& \begin{array}{lllll} \overrightarrow{v}(t)=\frac{\mathrm{d} \overrightarrow{s}}{\mathrm{d} t}=\begin{bmatrix} 11.2\\ -9.82\cdot t+8.43 \end{bmatrix}\end{array}\\\\ \textbf{b)}\\& \begin{array}{lllll} \overrightarrow{v}(0)=\begin{bmatrix} 11.2\\ -9.82\cdot 0+8.43 \end{bmatrix}=\begin{bmatrix} 11.2\\ 8.43 \end{bmatrix}\\\\ \tan(\alpha)=\frac{8.43}{11.2}\\\\ \alpha=\tan^{-1}\left ( \frac{8.43}{11.2} \right ) \end{array}\end{array}


Skriv et svar til: banekurve hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.