Kemi

Beregn den aktuelle stofmængdekoncentration

21. januar 2021 af MimiJac - Niveau: B-niveau

Er der en der kan hjælpe med denne?

Vedhæftet fil: Kemi spørgsmål.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2021 af mathon

               \small \begin{array}{lllll} \textup{Reaktionsforhold:}& Fe^{2+}:Mn{O_4}^-=5:1\\\\ \textup{mol-ligning:}\\& \left ( 0.005\;L \right )\cdot c=5\cdot (0.0022\;L)\cdot \left ( 0.0100\;M \right )\\\\& c=5\cdot \frac{0.00220}{0.005}\cdot \left ( 0.0100\;M \right )=0.0220\;M \end{array}


Skriv et svar til: Beregn den aktuelle stofmængdekoncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.