Matematik

find højden!

25. januar 2021 af matematikstress - Niveau: 10. klasse

Hej derude! 
Jeg har en del opgaver hvor jeg skal finde højden, fx:

på et parlellogram, hvor jeg kender G= 9,5 cm og A= 38 cm2

og en højde på en trampez, A= 38,5 og de paralelle sider er 5 og 9 cm 

har også andre lignende opg, nogen der kan komme med en formel?? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. januar 2021 af Quarr

ATrapez  = 1/2•h•(a1+a2)

AParallellogram =h•g

Isoler h i begge formler. Du skal bare indsætte værdierne du kender.

- - -

Ja

 


Svar #2
25. januar 2021 af matematikstress

Tak, må lige prøve :-) 


Skriv et svar til: find højden!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.