Matematik

11% af 36

27. februar 2021 af Rebexs - Niveau: 8. klasse

Det kan godt være at jeg spørger lidt dumt men, jeg kan ikke beregne hvad 11% er af 36. 

Når jeg regner det på lommeregner får jeg det til 3,96% hvilket bare ikke kan passe.

Nogle der kan hjælpe med en undregning?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2021 af ringstedLC

#0: Det eneste, der ikke passer er, at det ikke giver "%":

\frac{36\cdot 11}{100} = \frac{99}{25}\approx 3.96


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2021 af AMelev

#0
11% = 0.11 og 11% af ... betyder 11% · ...., så
11% af 36 = 11% · 36 = 0.11·36 = 3.96


Skriv et svar til: 11% af 36

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.