Fysik

Gunn-diode

17. april 2021 af abekat34343 - Niveau: A-niveau

Hej.

Jeg sidder med flg.spørgsmål i en fysik opgave hvor man skal udregne resistansen i en Gunn-diode.

Jeg kan ikke regne opgaven ud, og beder derfor graciøst om hjælp

Vedhæftet fil: Gunn-diode.PNG

Brugbart svar (2)

Svar #1
17. april 2021 af ringstedLC

a)

\begin{align*} c &= \lambda \cdot f\Rightarrow \lambda =\frac{c}{f} \end{align*}

b)

\begin{align*} U_R &= U-U_{Gunn-diode} \\ R\cdot I_{Gunn-diode} &= \\ R &= \frac{U-U_{Gunn-diode}}{I_{Gunn-diode}} \end{align*}


Svar #2
17. april 2021 af abekat34343

Mange tak for svaret. Det giver god mening også!


Skriv et svar til: Gunn-diode

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.