Fysik

Argumenter for lineær sammenhæng

17. maj 2021 af Markus668 - Niveau: B-niveau

nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2021 af mathon

                  \begin{array}{llllll}&& \Delta T=\frac{R\cdot I^2}{m\cdot c}\cdot \Delta t \qquad \small \textup{ved konstant str\o mstyrke}\end{array}


Svar #3
17. maj 2021 af Markus668

Okay tak, men hvordan vil man forklare dette?


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. maj 2021 af mathon

Temperaturændringen er proportional med tidsændringen.


Skriv et svar til: Argumenter for lineær sammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.