Matematik

Sandsynlighedsberegning

28. november 2021 af helpmepls123 - Niveau: B-niveau

Jeg har siddet med en opgave i sandsynlighedsberegning, men den her delopgave, kan jeg simpelthen ikke få løst. En venlig sjæl der kunne hjælpe? Tak på forhånd

Der er et billede med opgaven :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2021 af janhaa

a) P(A)= P(X>= 7)=21/36=7/12


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. november 2021 af janhaa

b)

P(B)= P(like tall) = 6/36=1/6


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. november 2021 af janhaa

P(C)= 14/36=7/18

C: primtall


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. november 2021 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #5
29. november 2021 af PeterValberg

P(A)=P(X\geq 7)=\frac{21}{36}=\frac{7}{12}

P(B)=P(\text{lige tal})=\frac{18}{36}=\frac{1}{2}

P(C)=P(\text{primtal})=\frac{15}{36}=\frac{5}{12}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Sandsynlighedsberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.