Matematik

Kompleks analyse billedmængde i C

03. december 2021 af Stories - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg kan ikke få Maple til at plotte følgende billedmængde

f(\gamma_1 *) = \{f( \gamma (t)) \mid t \in \mathbb{R} \}

hvor f(z) = \frac{3z}{z-2}

og \gamma_1 (t) = it, t \in \mathbb{R}.
Jeg tror, at jeg bør få en cirkel, men jeg kan heller ikke se, hvordan værdierne for t<-2 og 2<t bør se ud.
Kunne nogen hjælpe? - (jeg prøver videre med Maple og ud fra ligningerne)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2021 af JaTilReklamerNejTak

Jeg går ud fra, at du gerne vil bestemme mængden af f(γ1(t)) for hvert t. Har prøvet at bestemme f(it)?


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2021 af JaTilReklamerNejTak

Du har f(it) = 3it/(it - 2) = 3t2/(t2 + 4) - 6it/(t2 + 4). Kan du tage den herfra?


Skriv et svar til: Kompleks analyse billedmængde i C

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.