Matematik

Integralregning - stamfunktion

06. december 2021 af Jake94 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej er der nogen som kan hjælpe mig med funktionen: 

f(x)=4Q2+30x 

Hvad er stamfunktionen F(x)?  og gerne en forklaring til dette. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2021 af janhaa

F(x) = int f(x) dx = 4Q2x + 15x2 + c


Svar #2
06. december 2021 af Jake94

Tak det er bare fordi hvis jeg differentierer F'(x) får jeg 4*22-1+15*22-1+C= 8Q+30x :/


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. december 2021 af janhaa

#2

Tak det er bare fordi hvis jeg differentierer F'(x) får jeg 4*22-1+15*22-1+C= 8Q+30x :/

Q er constant


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. december 2021 af jantand

Q er vel en konstant!


Skriv et svar til: Integralregning - stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.