Programmering

switch case

24. maj 2022 af ikjuijhy

skriv C# koden for en funktion, der tager en string som input og via en switch- case laver en ny string som output, input strengen inden holder et bogstav for seks muglige farver R=Rød, G=Grøn, B=Blå, C=Cyan, M=Magenta, Y=Yellow. Output strengen skal indenholde farveners fulde navn.

kunne godt bruge noget hjælp til denne opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2022 af MandenMedMangeHatte

Vis hvad du har lavet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. maj 2022 af eY47

static string colorCode(string input)
{
  switch (input)
  {
    case "R":
      return "Rød";
    case "G":
      return "Grøn";
    case "B":
      return "Blå";
    case "C":
      return "Cyan";
    case "M":
      return "Magenta";
    case "Y":
      return "Yellow";
    default:
      return "Ugyldig farve";
  }
}


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. maj 2022 af MandenMedMangeHatte

Det ser da fint ud.

Brugbart svar (0)

Svar #4
25. maj 2022 af eY47

#3 Det ser da fint ud.

Jeg er ikke OP, jeg valgte at give ham et hurtigt svar da det kan hjælpe andre der finder tråden i fremtiden. Det er hans ansvar at lære fra det ;)


Skriv et svar til: switch case

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.