Matematik

lol

08. februar 2023 af Oleelskeriben - Niveau: 8. klasse

1.4 Magnus overvejer, hvad der er billigst, hvis han vil i skøjtehallen flere gange.

Undersøg, hvor mange gange Magnus skal gå i skøjtehallen på 3 måneder, for at det bedst kan betale sig for ham at købe:

enkeltbillet                                         = 25 kr

10-turskort                                         = 219 kr

3-månederskort                                     = 360 kr


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2023 af Quarr

Kan du vedhæfte hele opgaven?

- - -

Ja

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. februar 2023 af SuneChr

Antal gange i        
skøjtehal                           Enkelt billet             10'turskort         3'mdrs kort (med ubegrænset adgang)
 1                                           25,00                       21,90                   360,00
 2                                           50,00                       43,80                   360,00
 3                                           75,00                       65,70                   360,00
 .................
Fortsæt med at udfylde skemaet.


Skriv et svar til: lol

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.