Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

HJÆLP

07. december 2025 af 2026LÆS - Niveau: C-niveau

Jeg har vedhæftet billeder til mit spørgsmål. Jeg forsøger at komme frem til hvordan jeg kan finde rabatten, nogler der vil forklare mig det?

Vedhæftet fil: VIRK.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2025 af peter lind

 Der må stå mere om rabatten i opgaveteksten. Hvornår får man rabat og af hvad? Hvor meget regner man med at sælge?


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2025 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. december 2025 af ringstedLC

Hvis du ikke har yderligere oplysninger, så antag at kvantumrabatten (3.0%) gælder ved køb af 300 flasker og kun gives af selve varekøbet:

\begin{align*} \textup{Kvantumrabat} &= 300\cdot \textup{stkpris}\cdot 0.03 \end{}


Svar #4
07. december 2025 af 2026LÆS

Jeg har svaret på spørgsmålet jeg stiller lige her, tak


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.