Matematik
Rumfang - Massefylde
20. juni 2006 af
Hans20 (Slettet)
Heij .
Hvad er forskellen med Rumfang og Massefylde ?
Heij .
Hvad er forskellen med Rumfang og Massefylde ?
Svar #1
20. juni 2006 af Benjamin. (Slettet)
Rumfang indgår i massefylden eller densiteten, rho, beskrevet som:
rho = m/V
Hvor m er massen, V er volumen (eller rumfanget) og rho er densiteten (eller massefylden)
rho = m/V
Hvor m er massen, V er volumen (eller rumfanget) og rho er densiteten (eller massefylden)
Svar #2
20. juni 2006 af Nowa (Slettet)
Rumfanget måles i m³ og massefylde måles i g/cm³.
Rumfang = størrelsen på objektet
Massefylde = Densitet = vægt per enhed
Mener at det er sådan de er forskellige, men hæng mig ikke op på det... :)
Rumfang = størrelsen på objektet
Massefylde = Densitet = vægt per enhed
Mener at det er sådan de er forskellige, men hæng mig ikke op på det... :)
Skriv et svar til: Rumfang - Massefylde
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
