Matematik
rettelse 6.3- forskellige opg.'er
21. september 2006 af
Sannaen (Slettet)
1) Evaluate:
a. 64 1/3 = 64,333
b. 144 1/2 = 144,5
c. 16 (-1/4) = ???!
2) Simplify and then evaluate:
a. (3(-1/2))to the power of 4
b. (8 1/3)to the power of -1
3) Write each of the following using a single index:
a. kvadratrod 8 =2,828
der kommer mere senere
a. 64 1/3 = 64,333
b. 144 1/2 = 144,5
c. 16 (-1/4) = ???!
2) Simplify and then evaluate:
a. (3(-1/2))to the power of 4
b. (8 1/3)to the power of -1
3) Write each of the following using a single index:
a. kvadratrod 8 =2,828
der kommer mere senere
Svar #1
21. september 2006 af Sannaen (Slettet)
den føste: 64 to the power of 1/3. Eller.. 64 i 1/3'ende . Hvordan gør jeg lige det ?
Noget med i trejde, kvadratroden af 64?
Noget med i trejde, kvadratroden af 64?
Skriv et svar til: rettelse 6.3- forskellige opg.'er
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
