Matematik
faktorisering
10. oktober 2006 af
mathon
...hyppigt stilles spørgsmål til FAKTORISERING, som ofte kan klares med
kendskab
til
a^2 - b^= (a+b)(a-b)
og
ax^2 + bx + c = a(x-r1)(x-r2), hvor r1 og r2 er de to rødder (hvis d=b^2-4ac>0)
ax^2 + bx + c = a(x-r)^2, hvor r er dobbeltrod (hvis d=b^2-4ac=0)
kendskab
til
a^2 - b^= (a+b)(a-b)
og
ax^2 + bx + c = a(x-r1)(x-r2), hvor r1 og r2 er de to rødder (hvis d=b^2-4ac>0)
ax^2 + bx + c = a(x-r)^2, hvor r er dobbeltrod (hvis d=b^2-4ac=0)
Skriv et svar til: faktorisering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
