Kemi
Ligevægtssystem
11. oktober 2006 af
Jonas18 (Slettet)
Hej nogen herinde der kan hjælpe mig, med 3 små opgaver.
Kobber indgår i følgende ligevægtssystem
cu²(aq)+Cu(s)<-->2Cu(aq)
1)Opskriv ligevægtsudtrykket.
2)Beregn ligevægtskonstanten K ved 25C
Ved 50C er K=2,6*10-6M
3)Beregn(Cu), når systemet er i ligevægt ved 50C og (Cu2)=0,50M
Håber nogen kan hjælpe mig, med de opgaver
Kobber indgår i følgende ligevægtssystem
cu²(aq)+Cu(s)<-->2Cu(aq)
1)Opskriv ligevægtsudtrykket.
2)Beregn ligevægtskonstanten K ved 25C
Ved 50C er K=2,6*10-6M
3)Beregn(Cu), når systemet er i ligevægt ved 50C og (Cu2)=0,50M
Håber nogen kan hjælpe mig, med de opgaver
Skriv et svar til: Ligevægtssystem
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
