Matematik
Indsæt lining
21. november 2006 af
Sannaen (Slettet)
Hvad er det lige jeg skal gøre her?
Nogen som kan forklare evt. med et eksempel?
3) Given the functions a(x) = x² + 1 and b(x) = 2x + 1 write expressions for
a) a(a)
b) a(2x)
c) b(x/3)
d) a(x+1)
e) b(x+h)
f) b(x-h)
g) a(b(x))
h) b(a(x))
Nogen som kan forklare evt. med et eksempel?
3) Given the functions a(x) = x² + 1 and b(x) = 2x + 1 write expressions for
a) a(a)
b) a(2x)
c) b(x/3)
d) a(x+1)
e) b(x+h)
f) b(x-h)
g) a(b(x))
h) b(a(x))
Skriv et svar til: Indsæt lining
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
