Matematik
Hvilke regl? potens..
14. januar 2007 af
Izabella (Slettet)
Jeg vil blot være sikker på hvilke regle jeg skal benytte til (1/x)^3 = 1/64 ....
Er i tvil..
Er i tvil..
Svar #2
14. januar 2007 af mathon
(1/x)^3 = (1/4)^3
((1/x)^3)^(1/3) = ((1/4)^3)^(1/3)
(1/x)^(3*1/3) = (1/4)^(3*1/3)
1/x = 1/4
x = 4
((1/x)^3)^(1/3) = ((1/4)^3)^(1/3)
(1/x)^(3*1/3) = (1/4)^(3*1/3)
1/x = 1/4
x = 4
Svar #3
14. januar 2007 af uksomi (Slettet)
Du skal benytte dig af regnereglen der siger at: (a/b)^n=a^n/b^n dvs. at du skal skrive: 1^3/x^3=1/64 <-> 1/x^3=1/64 <-> 64=x^3 og så tager du en tredjerod af 64 og får 4=x
Skriv et svar til: Hvilke regl? potens..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
