Matematik
regler for ligningløsning - HASTER
17. juni 2007 af
06udja (Slettet)
Er der nogen som kan nogle regler for ligninsløsning?
Svar #2
17. juni 2007 af 06udja (Slettet)
Altså generels regler for at løse andengradsligninger, hvos man skal finde diskriminanten
Svar #3
17. juni 2007 af Bulis (Slettet)
En andengradsligning: ax^2+bx+c = 0
Diskriminanten d = b^2-4*ac
Hvis d = 0 er der 1 løsning
Hvis d > 0 er der 2 løsninger
Hvis d < 0 er der ingen løsning
Håber svaret kan hjælpe dig!
Diskriminanten d = b^2-4*ac
Hvis d = 0 er der 1 løsning
Hvis d > 0 er der 2 løsninger
Hvis d < 0 er der ingen løsning
Håber svaret kan hjælpe dig!
Svar #4
18. juni 2007 af nubsedasse (Slettet)
ved 2 løsninger er løsningen:
x = (-b + kvadratrod d)/2a
og
x = (-b - kvadratrod d)/2a
ved 1 løsning er løsningen:
x = -b/2a
x = (-b + kvadratrod d)/2a
og
x = (-b - kvadratrod d)/2a
ved 1 løsning er løsningen:
x = -b/2a
Skriv et svar til: regler for ligningløsning - HASTER
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
