IT

Fra engelsk til dansk!

11. juli 2007 af Billal001 (Slettet)
Hej, jeg har formateret min computer foregar og har lige siden ikke kunnet skifte mit sprog til dansk i keyboard indstillingerne, jeg har ikke installations cden og jeg har pravet mange mader... Jeg har faktisk pravet lige siden jeg har formateret min com... Nogle der kan komme med en made der virker!?

Im really in a serious situation/

Brugbart svar (2)

Svar #1
11. juli 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Du bliver nødt til at fortælle os hvilket styresystem du bruger.

Svar #2
11. juli 2007 af Billal001 (Slettet)

Windows XP 2000 sp2?

Svar #3
11. juli 2007 af Billal001 (Slettet)

Og forresten nar man formaterer ens computer sa burde den blive hurtigere ikk? Hvordan kan det vare min er blevet langsommere..

Svar #4
11. juli 2007 af Billal001 (Slettet)

Jeg haber der er nogle der kan hjalpe mig x{?

Brugbart svar (2)

Svar #5
11. juli 2007 af Kiron (Slettet)

Ved de fleste Windows versioner:

Vælg
* Start /
Kontrolpanel /
Internationale og sproglige indst.

* Gå ind i fanebladet 'Sprog'
* Vælg 'detaljer'

Her vælges øverst hvilket sprog som dit keyboard 'starter op på'. Hvis du ikke kan se dansk på listen, tryk 'Tilføj', og få dansk tilføjet med dansk tastatur.

:)

Svar #6
11. juli 2007 af Billal001 (Slettet)

Problemet ligger lige precis der..

Der star dansk som sprog og hvor man valger sprog til keyboard sa er der kun US altsa Engelsk

Svar #7
11. juli 2007 af Billal001 (Slettet)

Jeg kan ikke adde dansk eller andet hvis jeg gor det sa kommer der kun United kingdom og US

Brugbart svar (2)

Svar #8
11. juli 2007 af Kiron (Slettet)

Har du husket at prøve at SLETTE samtlige sprog først, og -så- vælge tilføj? Dvs. først fjern alle sprog, og så tilføj Dansk/Dansk.

(Jeg tænkte på...? -Var- det en engelsk-sproget XP installation?)

Svar #9
11. juli 2007 af Billal001 (Slettet)

Ja, det har jeg provet.

Ja det var en engelsk sproget xp installations... Men jeg for havde jeg det pa dansk det bare lige denne gang//

Svar #10
11. juli 2007 af Billal001 (Slettet)

*men for havde jeg sproget pa dansk ogsa keyboardet..

Brugbart svar (2)

Svar #11
12. juli 2007 af Kiron (Slettet)

Prøv at kigge i din C:\Windows\System32 mappe.

Dér skal du bruge filen KBDDA.DLL (ca. 6 kb)
Har du denne fil?

Desuden skal der i din registreringsdatabase under

Brugbart svar (2)

Svar #12
12. juli 2007 af Kiron (Slettet)

(ups, trykkede 'svar' ved fejl ... fortsat...)
...denne nøgle

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layouts\00000406

finde indholdet

"Layout File"="KBDDA.DLL"
"Layout Text"="Dansk"
"Layout Display Name"="@%SystemRoot%\\system32\\input.dll,-5007"

(bemærk: xp home)

[Hvis du aldrig har brugt regedit før, kan det forvirre lidt. Så råb bare op.]

Du kan importere -mine- indstillinger, ved at gemme følgende tekst (mellem ---8<---) i en .REG fil på f.eks. dit skrivebord, og så dobbeltklikke på den.
------------8<---------------------
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layouts\00000406]
"Layout File"="KBDDA.DLL"
"Layout Text"="Dansk"
"Layout Display Name"="@%SystemRoot%\\system32\\input.dll,-5007"
------------8<---------------------

Windows spørger om du vil gemme oplysningerne i registreringsdatabasen, skal du vælge 'ok'. ADVARSEL! Skønt det i første omgang er harmløst, kan man nemt slette vigtige ting hvis man ikke gør det korrekt.

Hvis du skulle mangle KBDDA.DLL filen, kan du finde den hér:

http://www.driverskit.com/dll/kbdda.dll/1467.html

(Du downloader en .ZIP fil, der måske i første omgang får endelsen .HTML) Omdøb til ZIP og udtræk DLL filen.

Hvis du mangler den i Windows\System32 mappen, skal den dérned.

Brugbart svar (2)

Svar #13
12. juli 2007 af Kiron (Slettet)

TILFØJELSE : Filen er lettere at finde hér:

http://www.helpy.com.ar/dll-download/k.htm

Svar #14
12. juli 2007 af Billal001 (Slettet)

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layouts\00000406

Jeg har ikke noget 00000406, men 00000409

Svar #15
12. juli 2007 af Billal001 (Slettet)

jeg har hentet filen og sat den ned i System32 hvor jeg manglede den.. Men nu folger jeg denne her>HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layouts\00000406


Men der er ingen endelse pa 406

Jeg har disse>
00000409
00000452
00000809
0000010409
0000020409
0000030409
0000040409

Svar #16
12. juli 2007 af Billal001 (Slettet)

------------8<---------------------
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layouts\00000406]
"Layout File"="KBDDA.DLL"
"Layout Text"="Dansk"
"Layout Display Name"="@%SystemRoot%\\system32\\input.dll,-5007"
------------8<---------------------

Dette du har sendt mig er anderledes hos mig, F.eks filen KBDDA.DLL er hos mig s[dan KBDUS.DLL

og denne er sadan "Layout Text"="US"

Og denne er sadan "Layout Display Name"="@%SystemRoot%\\system32\\input.dll,-5000"

Brugbart svar (2)

Svar #17
19. juli 2007 af Kiron (Slettet)

(Undskyld svartiden, men ferie-tid er jo så kort)

Du burde være i stand til at -tilføje- de manglende nøgler i registreringsdatabasen.

Sammen med informationerne fra

#12 / #16

mangler du formodentligt også følgende i din registreringsdatabase:

------------8<---------------------------
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layout]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layout\DosKeybCodes]
"00000402"="bg"
"00000404"="ch"
"00000405"="cz"
"00000406"="dk"
"00000407"="gr"
"00000408"="gk"
"00000409"="us"
"0000040A"="sp"
"0000040B"="su"
"0000040C"="fr"
"0000040E"="hu"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layout\DosKeybIDs]
"00000410"="141"
"0000041F"="179"
"00010408"="220"
"00010410"="142"
"00010415"="214"
"0001041F"="440"
"00020408"="319"
---------------8<------------------------

Gem #12 og ovenstående i to .REG filer, og flet informationerne til registreringsdatabasen.

Brugbart svar (2)

Svar #18
01. august 2007 af AfghanBoy (Slettet)

Hej...

Jeg har Selv haft det samme problem...
jeg blev nød til at selv lave en layout til min tastatur....
da jeg så dit problem vil jeg så hjælpe dig med at uploade mit layout til dig...

du kan downloade det fra denne link....

http://rapidshare.com/files/46307725/Danish_Key_bord_Layout.rar

filen er rar fil... så du skal i første omgang udpakke den....

derefter skal du køre setup filen....


hvis du stadig har problemer med det kan du maile til mig så jeg sender den program jeg har opsættet layoutet med.....

Mail: [email protected]

Skriv et svar til: Fra engelsk til dansk!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.